Ongi etorria!!!

Ongi etorri guztioi!



Blog honetan gure ekintzen informazioa ikusteko aukera izanen duzue. Espero dugu zuen gustokoa izatea eta bertan parte hartzea.



ONGI IZAN!!

GURE ORRIALDEAK

martes, 26 de marzo de 2013

2. ERREZETA: gazta tarta



Osagaiak: 





Nola egin:
·         Hasteko gailetak ongi txikitu.
·         Gurina urtu.
·         Txikitutako gailetak eta gurina nahastu eskuekin, ore bihurtu arte.
·   Ongi nahastuta dagoenean, tartaren moldearen azpiko aldean ipini,  eskuekin indarrez zanpatuz. Oso kapa fina ipini behar da, bestela, gehiegizko gailetak izango ditu pastelak.
·         Gurin eta gaileta oinarria duen moldea hozkailuan utzi.
·         Beste ontzi batean esnegaina eta azukrea ipini. Pixka bat harrotu eta irabiatu. Loditzen hasten denean, gazta tarrinak bota eta mousse fin bat lortu arte nahasten jarraitu.
·         Mousse-a eginda dagoenean, hozkailuan dugun moldera bota eta hozten utzi.  8-10 ordu egotea komeni da




 On egin!



No hay comentarios:

Publicar un comentario